HR project management

De agenda is vrijwel in iedere organisatie overvol. Zo vol dat de ontwikkeling of implementatie van iets nieuws er niet meer bij kan zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren. Maar stilstand is geen optie, nieuw beleid moet worden ontwikkeld en ingevoerd. Dat is de rol van een HR afdeling. Voor zo’n tijdelijke ontwikkeling de afdeling HRM uitbreiden met vast personeel is meestal niet mogelijk en dus geen oplossing. En zelfs als het wél mogelijk is: waar haal je zo snel goed gekwalificeerd personeel vandaan?

Imagine it Done biedt uitkomst, en neemt de ontwikkeling en invoering van nieuw HR beleid of een nieuw HR instrument graag voor u ter hand. Vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met management en HR.

Voorbeelden van gerealiseerde projecten:
  • Vormgeven van Europees engagement programma voor een business unit van AKZO Nobel.
  • Introductie van performance management (resultaatgericht sturen en competentie management) bij de divisie Wholesale van ING.
  • Ontwikkelen van trainee programma voor ING
  • Invoeren van consequenties nieuw zorgstelsel en wet WIA bij TNT Post
  • Ontwikkeling en introductie van arbeidsmarktcampagne en loopbaanpaden site voor ABN AMRO

Wilt u weten wat Imagine it Done voor úw organisatie kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op met Ilona Knip: 06-55905712 of Ilona.knip@imagine-it-done.nl.